Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answer of Urban Ladder Recliner Quiz

Amazon Quiz Time Daily 8-12 Answers

Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon Urban Ladder Recliner Quiz 

Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Super Duper Tricks Of Free Recharge & PayTM Free Cash Tricks.

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Time
  • Today’s Prize – Free Urban Ladder Recliner
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 26th April 2018
  • Winners List Will Declare On – 30th April 2019

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :

4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers

Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Answers – 26th April

 

Q1.: The Veer Savarkar International Airport has been declared as an authorized Immigration Check post. Which Union Territory is it located in?

Answer: Andaman and Nicobar

Q2.: Every year, the Oxford Dictionary chooses a Hindi Word of the Year. What word was selected for 2018?

Answer: Nari Shakti

Q3.: A 26.3-metre-long concrete bridge is the world’s longest 3D printed bridge. Which city can you find it in?

Answer: Shanghai

Q4.: Aravind Adiga is an Indo-Australian writer and journalist. His debut novel won the 2008 Man Booker Prize. Which book was it?

Answer: The white tiger

Q5.: Ms. Rani won the gold medal at the Senior National Women’s Judo championship at Visakhapatnam in January 2019. She is the head constable of which Indian state’s police department?

Answer: Himachal Pradesh

 

 

(Hot Deal) Sony Headphones On-Ear Stereo Just Rs.649 

Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers – 25th April

Q1.: What does a manometer measure?

Ans- pressure

Q2.: In the FIFA World Cup, the ‘Golden Boot Award’ is awarded each season to whom?

Ans- The Top goal scorer

Q3.: According to the old English proverb, to which European capital city do all roads lead to?

Ans- Rome

Q4.: From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?

Ans- 1984

Q5.: In Japanese, what is the word for goodbye?

Ans- Sayonara

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *